“KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN İLKOKULU” ÖĞRENCİLERİN BECERİLERİNİ EĞLENCELİ YÖNTEMLERLE GELİŞTİRECEK BİR PROJEYE İMZA ATTI

Kentimizde  Osmaniye Kanuni Sultan Sultan Süleyman İlkokulu, öğrencilere İngilizceyi daha çok sevdirecek 4 Temel Beceriyi (4 SKILLS WITH JOY),dinleme –listening, konuşma- Speaking, okuma-reading ve yazma- writing becerilerini eğlenceli yöntemlerle geliştirecek bir projeye imza attı.

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre,proje kapsamında  yapılan etkinlikler sırasında öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak. Başka okul ve başka ülkedeki öğrenciler ile yaptıkları ortak ürünler sayesinde birlikte çalışma becerilerini geliştirmektedir. Bu proje üzerinde çalışırken web2 araçlarını öğrenmiş olacaklar.

Sözkonusu projeye her ay katılan öğrenciler ortak okullarla hazırladıkları çalışmaları yapacaklar ve bu çalışmalar twinspace ve yaygınlaştırma araçlarımız üzerinde paylaşılacaktır. İletişim kurduklarını görmek öğrencilere özgüven verecek.

Yürütücülüğünü Müdür Yardımcısı Kamil KÜRTÜL ile İngilizce Öğretmeni Hatice BAYRI’nın gerçekleştirdiği uluslararası proje ortakları Çanakkale’den 1 İngilizce öğretmeni, Kocaeli’den 1 İngilizce öğretmeni ve Azerbaycan’dan 2 İngilizce öğretmenidir.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa’daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. Ayrıca; eTwinning, eğitimciler için sürekli çevrimiçi Mesleki Gelişim için ücretsiz fırsatlar da sunmaktadır.

 Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri bu sayede  birlikte iş yapmanın keyfini doya doya yaşarken; yeni dostluklar edinerek,bilişim araçlarını daha etkin kullanma fırsatı elde ettiler. HASAN KILIÇ