AVRUPA ŞAMPİYONASINDA 2 OSMANİYE’Lİ SPORCU, ŞAMPİYONLUK İÇİN TER DÖKÜYOR

kenan karık Kick boks sporunda kazandıkları başarılarla  Osmaniye’nin ve Türkiye’nin  gururu haline gelen  Burhan KARIK ile Ferit ÖZDEMİR, Macaristan’ın Gyor şehrinde başlayan Avrupa  Gençler Kick-boks Şampiyonasında  aldıkları başarılı sonuçlarla da  Türkiye’yi  en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyorlar.

BURHAN KARIK, ÇEYREK FİNALDE

Osmaniye’nin gururu, Milli Takım Antrenörü  Kenan KARIK’ın kendi gibi yıldız sporcu olan oğlu Burhan KARIK  finalde Slovan rakibini yenerek çeyrek finale çıktı.Diğer  bir yıldız sporcumuz Ferit ÖZDEMİR  de rakibini yenerek bir üst tura yükselmenin mücadelesini veriyor.

KENAN KARIK HOCA: “OSMANİYE’YE ŞAMPİYON DÖNECEKLER”

Konuyla ilgili olarak Osmaniye’li 2 başarılı sporcunun Avrupa Kickboks Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmesinin hem bir baba olarak hem de Osmaniye spor camiası adına gurur verici olduğunu belirten Kenan KARIK, “Ben her iki sporcumun da şampiyonada başarılı sonuçlar alarak ŞAMPİYON döneceklerine tüm kalbimle inanıyor ve güveniyorum. Çünkü zafer inananlarındır” şeklinde konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Biz de basın olarak “Türk Milli Takımının yüz akı” yıldız sporcuları Burhan KARIK ve Ferit ÖZDEMİR’in Avrupa Gençler Kick-boks Şampiyonasından başarılı sonuçlarla döneceklerine inanıyor, başarılar diliyoruz. Hasan KILIÇ