VALİ YILMAZ: “OSMANİYE’MİZİN TANITIMINI EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Turizm, günümüzde dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden birisidir.  Ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanlar arasında dostluk duygularının gelişmesine yardımcı olan turizm sektörü, ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline gelmiştir. Bu kapsamda gerek ülkemiz, gerekse ilimiz, tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahiptir.

Biz de bu denli önemli bir potansiyele sahip olan ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak için çalışmaktayız. Bu noktada ilimizin turizmde hak ettiği seviyeye gelebilmesi için kamu kurumlarımıza, esnafımıza ve tüm vatandaşlarımıza görevler düşmektedir. Tüm Osmaniyeli hemşehrilerimin misafirlerimize gösterecekleri ilgi ve misafirperverlik ilimizin tanıtımına ve ekonomisine olumlu olarak yansıyacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve ilimizde turizm sektörünün gelişimine katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi dileğiyle, Turizm Haftası’nı kutluyor, kaleler şehri olan Osmaniye’mizi görmeyen herkesi Osmaniye’mizi görmeye davet ediyor, sizleri saygı ve sevgilerimle yürekten selamlıyorum. Valilik Basın