VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

İlimiz Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 10 Kasım Atatürk’ü anma mesajı yayınladı. Vali Yılmaz, mesajında şu ifadeleri kullandı:

    “Ülkemizin semalarında Şanlı Al Bayrağı’mızın gölgesinde özgür ve bağımsız Türk Milleti olarak yaşama onurunu bizlere veren, bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyet’imizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84. yılında, milletçe sonsuz şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Büyük Önder Atatürk, bükülmez bileklerimizde kuvvet, gözlerimizde ışıksın. Zihnimiz ilkelerinle, kalplerimiz sonsuz sevgin ve inancınla doludur. Acı kaybının yıl dönümünde, azim ve gururla gösterdiğin hedeflere ulaşmak yolunda milli ve manevi değerlerimizi sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığımızla dayanışma içinde yürüyoruz.

            Hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum. Ebediyete intikal eden şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum”.

Valilik basın