Nur-u Osmaniye İlim Vakfı Toplantısını yaptı

Nur-u Osmaniye İlim Vakfı 09.09.2019Nur-u Osmaniye İlim Vakfı Mütevelli heyeti Zorkun mitisin yaylasında bulunan vakıf ek binasında bir araya gelerek istişare toplantılarını yaptılar.

İnsanımızı, özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi müspet fen bilimleri ile birlikte ilim, kültür ve manevi değerlere sahip, sağlıklı, bilgili, ahlâklı, kültürlü, eğitimli, milli ve manevi değerlere bağlı yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmetlerine devam eden Nur-u Osmaniye İlim Vakfı üyeleri bir araya geldi.

Aynı zamanda vakfın kurucu ve bağışçılarından, meslek lisesi öğretmenlerinden, yüzlerce öğrenci yetiştiren Halil Hız hocanın tayinlerinin çıkarak ayrılmaları nedeniyle kendisine teşekkür belgesi takdim edildi.

Nur-u Osmaniye İlim VakfıYönetim Kurulu Başkanı Emre Hayat, “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.” Hadis i Şeriflerini rehber edinerek Vakfımıza yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Halil Hız hocamız başta olmak üzere kurucu üyelerimize teşekkür eder; hizmetlerinin Cenâb-ı Hak katında makbul olması niyazı ile hayırlı ve sağlıklı uzun bir ömür dileriz, dedi. Mehmet ÇETİL