ÇOBAN:  “14 MAYIS SEÇİMLERİ DÖNÜM NOKTASIDIR”

Osmaniye’yi adeta ilmek, ilmek işleyen CHP il genel meclis üyesi Hasan Çoban partisinin milletvekili adayları ile seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Seçimler öncesi de Osmaniye’nin her noktasında vatandaşlarla buluşan Çoban şimdi ise adaylarla birlikte saha çalışmalarında yer alıyor.

Çoban seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Gece gündüz demeden Osmaniye’de adeta ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmamak için seçim çalışmalarımızı il başkanlığımız, ilçe başkanlıklarımız, yöneticilerimizle ve milletvekili adaylarımızla sürdürüyoruz.

“14 MAYIS SEÇİMLERİ DÖNÜM NOKTASIDIR…”

Osmaniye’mizi daha güzel ve güçlü yarınlara taşımak için çabalıyoruz. Bu yolda 14 Mayıs Seçimleri çok önemli bir dönüm noktasıdır. Teşkilatımız, Milletvekili adaylarımız ile birlikte esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. Esnafımızın görüş ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler diliyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Osmaniye’miz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah birlik, beraberlik, kardeşlik içinde Cumhuriyet halk partisi teşkilatları olarak üzerimize düşeni yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca birbirinden değerli aday adaylarımıza göstermiş oldukları cesaret ve hizmet aşkından dolayı teşekkür ediyorum.

28.dönem milletvekili adaylığı için parti teşkilatımızın uygun gördüğü Dr.Asu Gedik Kaya, Ünal Köksal, Mehmet Ohun Döğüşçü ve Av.Rıza Tekerek’e başarılar diliyorum.” Dedi.

Haber merkezi