Zorlu Enerji, bayan futbol ve voleybolculara başarılar diledi

 

futbol 1Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımları Zorlu Enerji Grubu desteğiyle yeni sezona hazır.

Zorlu Enerji Grubu’nun destek verdiği Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımları, 2016-2017 sezon maçlarına çıkmaya hazırlanıyor. Zorlu Enerji Genel Müdür Yardımcısı Yağmur Özdemir, “Destekçisi olduğumuz Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımlarının elde ettiği başarı bizim için gurur verici. Takımlarımıza başarılarının büyüyerek devamı için maddi ve manevi katkımızı sürdüreceğiz” dedi.

Zorlu Enerji Grubu, yatırım bölgeleri arasında yer alan Osmaniye’de Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımlarına desteğini sürdürüyor. Zorlu Enerji Grubu’nun 3 yıldır sponsoru olduğu Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımı başarılı bir sezon geçirerek bölgesel amatör liginden yükseldiği 2. Lig için hazırlıklarına aralıksız devam ederken, Bayanlar 2. Liginde mücadele eden Osmaniye Demirspor Kadın Voleybol Takımı da 2016-2017 sezonunun ilk maçına 29 Ekim Cumartesi günü çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için 4 yeni transferde bulunan takım, ilk maçını Adana DSİ Kadın Voleybol Takımı’na karşı oynayacak. Zorlu Enerji Grubu, Osmaniye Demirspor Kadın Voleybol Takımı’nın kurulduğu 2014-2015 sezonundan bu yana sponsoru konumunda. Nevşehir kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımı ise 5 yeni transfer ve Zorlu Enerji Grubu desteği ile bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

“Sorumlu yatırımcı bakış açısının bir yansıması”

Sorumlu yatırımcı vizyonun bir yansıması olarak yatırım bölgelerinde çocuk ve gençleri spora teşvik edebilmek amacıyla amatör spor kulüplerini desteklediklerini ifade eden Zorlu Enerji Genel Müdür Yardımcısı Yağmur Özdemir, “Osmaniye Demirspor Kadın Futbol ve Voleybol Takımlarının elde ettiği başarı gurur verici. Bu başarıda bizim de payımızın olduğun görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Takımlarımızın yeni sezonda da başarılarının katlanarak artmasını diliyoruz” dedi.

Zorlu Enerji Grubu sorumlu yatırımcı bakış açısıyla yatırımlarının bulunduğu bölgelerde çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi için yerel amatör spor kulüplerini yıllardır desteklemektedir. Bu bakış açısıyla Grup, 2014-2015 sezonundan bu yana Alaşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımının da sponsoru konumundadır. Grup, aynı zamanda desteklediği spor kulüplerinin yaz ve kış spor okul ve kursları ile yaklaşık 3 bin çocuk ve gencin spor yapmasına da olanak sağlamaktadır.

Ali Celal KAYMAK