TİCARET BORSASI’NDAN EĞİTİME DESTEK

 

OLAYASevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet (SAV)’in “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”hadis-i şerifinden hareketle Osmaniye Ticaret Borsası, eğitim adına  sevindiren örnek bir harekete imza attı.

 Osmaniye Ticaret Borsası (OTB)  tarafından Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Osmaniye Merkezde bulunan Fatih İlköğretim okulunda birer sınıf tadilat ve düzenlemesi yapıldı.

OTB Yönetim Kurulu Başkanı ve Sait ÇENET, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay SANCAR ve Yönetim Kurulu Üyesi Hamza BAĞRIAÇIK tarafından Düziçi Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Fatih İlköğretim Okuluna ziyarette bulundu.

TADILATI YAPILAN SINIFLARIN ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE

Tadilatı yapılan sınıfları ziyaret eden Borsa Başkanı Sait ÇENET “2016-2017 eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı bir eğitim yılı olmasını diler, sınıfların tadilatı için emek harcayan okul yöneticileri ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

Osmaniye Ticaret Borsası tarafından hazırlanan hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

OTB’YE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLER

Okul yöneticileri ve öğrenciler, Osmaniye Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Sait Çenet ve yönetim kurulu üyelerine ve emeği geçen borsa personeline eğitim adına gösterdikleri bu örnek hizmetten dolayı çok teşekkür ettiklerini söylediler.

BASIN OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Biz de basın olarak Osmaniye Ticaret Borsası yönetimine eğitime olan katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor, bunun diğer kurumlara da bir örnek teşkil etmesini diliyoruz.

Hasan KILIÇ