Şair İpek, yeni şiir kitabını OGC’de tanıttı

DSC_0011Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Şair Ahmet İpek, yeni çıkarttığı Gönülden Zafere Şiirler adlı kitabını Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nde (OGC) tanıttı.

Şair İpek’in tanıtım toplantısı öncesi konuşma yapan OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Öncelikle bütün konuklarımıza hoşgeldiniz diyorum. Osmaniye’mizin değerli şairlerinden ve OŞYAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İpek, bugün burada yeni çıkarttığı şiir kitabını tanıtacak. Bugün buradaki yoğun katılım bizleri onurlandırdı. Bizim kapımız herkese açık. İnşallah bu güzel birliktelikler her alanda devam eder. Diğer yandan son günlerde cemiyetimizdeki 3. Kitap tanıtımı yapılıyor. Bu da Osmaniye’nin bu alandaki zenginliğini gösteriyor. Ben sayın Ahmet İpek’i tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

OŞYAD Başkanı ve OGC Başkan Yardımcısı Mustafa Bardak ise konuşmasında derneği ile ilgili bilgiler vererek şunları söyledi: “Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet İpek’in şiir kitabı ile birlikte OŞYAD yayınlarının arasında 13. Şiir kitabı oldu. 2005 yılından itibaren derneğimiz bünyesinde ayrıca 3 öykü ve 2 antoloji kitabı çıkartıldı. Ayrıca 11 yıldır da derneğimiz yayını olan Şelale Dergisi’ni çıkartmaya devam ediyoruz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Yeni şiir kitabının OGC’de tanıtımının yapılması için kendisini kabul eden OGC Başkanı İsrafil Avcı’ya teşekkür eden Şair Ahmet İpek, “1954 yılında Osmaniye’de doğdum. 4 oğlan 1 kız babasıyım. Şiir yazmaya 1967 yılında başladım ve şiir yazmayı çok seviyorum. Osmaniye’mizin gururu olan OŞYAD’da Yönetim Kurulu Üyesiyim. OŞYAD Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve derneğimizin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Şiirlerimin kitap haline getirilmesi için emeği geçen OŞYAD Başkanımız Mustafa Bardak’a emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kitabımın çıkmasında büyük katkı sağlayan Gazeteci Bahri Çolpan’a da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 1967 yılında yazdığı ilk şiirini okuyan Ahmet İpek, daha sonra toplantıya katılanlara yeni şiir kitabını imzalayarak hediye etti.

Ali Celal KAYMAK