OSMANİYESPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN İL MÜDÜRÜ MUSTAFA LOĞOĞLU’NA ZİYARET

OSMANİYESPORGençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, spor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız elimizden ne geliyorsa yapacağız şeklinde konuşarak Osmaniye spor Taraftarlar Derneği yönetimini tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Osmaniyespor Taraftarlar Derneği yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’nu makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Berat Özsoy, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve türbin lideri Bayram Sümbül ile birlikte, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürünü ziyaret edip, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Heyet, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’na üzerinde ismi ve 80 numara yazılı sarı yeşil forma hediye etti.

Başkan Özsoy, yeni kurulan bir dernek olduklarını, yönetim kurulu ile birlikte 60 üyelerinin olduğunu söyledi. Sohbet ortamında geçen görüşmede 7 Ocak stadyumu açık tribünün kapatılması konusunda isteklerini bildirerek amaçlarının kenti, profesyonel ligde temsil eden Osmaniyespo rFK’yı en iyi şekilde desteklemek olduğunu ifade etti.

SPOR İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Mustafa Loğoğlu spor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız elimizden ne geliyorsa yapacağız şeklinde konuşarak Osmaniye spor Taraftarlar Derneği yönetimini tebrik edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Hasan KILIÇ