OSMANİYE’NİN 247. ŞEHİDİ: OĞUZHAN YILMAZ

 

şehit oğuzhan yılmazŞırnak’taki hain saldırıda ağır yaralanan Şehitler Diyarı Osmaniye’nin 247inci şehidi OĞUZHAN YILMAZ, şehitlik mertebesine  ulaştı,

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR.

TOPRAK , EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

( Mithat Cemal Kuntay)

15 Mayıs 2017 tarihinde Şırnak’ta terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen roketatarlı saldırıda yaralanan ve GATA’ya kaldırılan 30 yaşındaki Osmaniyeli Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz şehit düştü.

Şırnak’taki hain saldırıda ağır yaralanan Şehitler Diyarı Osmaniye’nin 247inci şehidi OĞUZHAN YILMAZ, şehitlik mertebesine  ulaştı,

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında ağır yaralanan Osmaniye- SAKIZGEDİĞİ köyünden Celal Yılmaz”in oğlu  Piyade Tankçı Uzman Çavus OĞUZHAN YILMAZ şehit oldu.

Şırnak’ta da görev yapan hemşerimiz Sakızgediği Köyünden Uzman Çavuş OĞUZHAN YILMAZ, teröristlerle girdiği bir çatışmada roket atarlı bir saldırıda yaralanmıştı. Bir haftadır hastanede tedavi gören hemşerimiz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİDİN BABA EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Osmaniye’ye bağlı olan Sakızgediği köyünde ikamet eden şehit Tankçı Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz’ın annesi Eşe ve babası Celal Yılmaz, oğulların tedavi gördüğü Ankara’daki GATA’da şehit haberini aldılar. Şehit haberinin alınmasının ardından şehidin yakınları ve komşuları, şehidin baba evine akın ederek taziye mesajlarında bulundular. Şehidin baba evine ise Türk bayrakları asıldı.

Bu vesile ile şehidimize rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.Şehitler Diyarı Osmaniye’li hemşerilerimizin ve milletimizin  de başı sağ olsun.

Özlem Yılmaz ile evli olan 1 çocuk babası şehit Oğuzhan Yılmaz’ın  cenazesi, dün gözyaşları ve Fatihalar eşliğinde toprağa verildi.Bu konuyla ilgili geniş haberimizi yarınki sayımızda okuyabilirsiniz.  Hasan KILIÇ