OSMANİYE HEMŞERİSİNİN YANINDADIR

 

WhatsApp Image 2017-03-11 at 08.47.28Türkiye 16 Nisan’da referanduma gidecek. Bu süreçte siyasi partiler çalışmalarına devam ederken Osmaniye’de ülkücülerin lidere bağlı olmadan oy kullanacağı yönünde çeşitli gazete ve internet sayfalarında asılsız haberler yapılmaktadır.

Osmaniye’de ülkücülerin lidere bağlı olmadan oy kullanacağını yazarak MHP’nin altını boşaltmaya çalışanlar, unuttuğunuz bir şey var. Osmaniyeli liderini yarıda bırakmaz, yola çıktığı hemşerisi ile sonuna kadar gider.

Ülkücü Hareket’in şan ve şerefle dolu geçmişinde ayakta kalmasına vesile olan en önemli özelliği, Ülkücülüğün temel esaslarından olan Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesine olan sarsılmaz bağlılığıdır. Ülkücülük, yapısı gereği yoğun mücadele gerektiren bir harekettir. Bu mücadelelerin üstesinden gelebilmek ancak çelik gibi bir irade ile mümkündür. Osmaniyelilerde de bu irade vardır. Bir bütün olarak mücadele edecek Ülkücü Hareket’in çelikten iradesini inşa eden yegane şey ise Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesidir. Tüm dünyadaki ve Osmaniye’deki Ülkücüler bunu çok iyi bilir ve bu yönde hareket ederler.

‘‘Evet’’ seçeneğinin MHP’nin siyasi hayatını olumsuz etkileyeceğini de düşünüyorum. Lider BAHÇELİ’nin son anda “evet” demekten vazgeçeceği de imkansızdır. MHP Liderinin sözünden döndüğü görülmemiştir. Onun için varsa yoksa vatanıdır, milletidir. Makam mevki peşinde olsaydı şimdi Başbakanlık koltuğunda oturuyor olurdu. Söz konusu vatansa her zaman olduğu gibi yine dik duruşunu sergileyecektir.

Osmaniye hemşerisinin bazı konuları siyasetin üstünde düşündüğünü bilir, Devlet bekası gibi, milli güvenlik gibi, Türkiye Cumhuriyeti devletine aykırı olacak her şeyi düşünmek mecburiyetinde olduğunu, ihtimalleri göz önüne alarak karşı tedbiri geliştirmek durumunda olduğunu bilir ve her zaman olduğu gibi liderinin yanında olur.

LİDER BAHÇELİ KİMSEYE DİYET ÖDEMEZ

Türk siyasetinin dürüst lideri Devlet BAHÇELİ kimseye diyet ödemez. Çünkü ödeyecek bir diyet borcu yoktur. Lider BAHÇELİ’nin büyük bir devlet adamı olduğu kuşkusuzdur. BAHÇELİ, ne yapıyorsa ülkenin bekası için yapıyordur, bunu tüm Türkiye iyi bilir, özellikle Osmaniyeli hemşerileri çok daha iyi bilirler ve sandığa bu bilinçle giderler.

LİDERİ TEMSİLEN TEŞKİLAT VE MİLLETVEKİLİ VAR

Neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlatmak için illaki Lider BAHÇELİ’nin Osmaniye’ye gelmesine gerek olmadığını düşünenlerdenim. Partinin programlarını uygulamak MHP olarak neden “EVET” denilmesi gerektiğini Liderden aldıkları talimatlarla zaten teşkilat ve Milletvekili anlatıyorlar.

MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri KUYULU ile birlikte birkaç programa gittim. İl Başkanı gayet anlaşılabilecek şekilde neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlatıyor. Milliyetçi Ülkücü camia liderin yanında kutlu davalarının emrinde bir kale gibi dimdik duracaklarını söylüyorlar.

Ayrıca MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi ERSOY her hafta sonu Osmaniye’ye gelerek çok açık, çok net, anlaşılabilir bir şekilde neden “EVET” denilmesi gerektiğini anlatıyor. Osmaniye lidere bağlı olmadan oy kullanacak diyenler, lütfen bir hafta sonu Milletvekili Ruhi ERSOY’un programlarını izlerlerse esnaf gezilerinde, ilçe programlarında MHP’nin halkla nasıl iç içe olduğunu, halkın lidere ne kadar bağlı olduğunu göreceklerdir. Liderin yanında olan Osmaniyelinin duygularına tercüman olacaklarıdır.

Bu anlamda “başı dik sözü doğru” olan Osmaniye halkı ülkemize gelecek tehlikeleri önceden sezinleyebilen “İçinizden çıkmış bir hemşeriniz olarak Osmaniye’yi sürekli ruhunda taşıyan birisiyim. Osmaniye anılarımın, hayallerimin, hedeflerimin şehridir. Osmaniye doğup büyüdüğüm, hayatım boyunca üzerine titrediğim kutlu bir vatan köşesidir” diyen Bilge lider Devlet BAHÇELİ’nin yanında olacaktır.

Biz buradan Hasret Gazetesi olarak bugüne kadar hemşerimizin yanında olduğumuzu ve bundan sonrada yanında olacağımızı ifade ediyoruz.

İbrahim SEYREK

Özel Yorum Haber