OSMANİYE DEVLET HASTANESİ’NDE BEL TÜMÖRÜNDE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Devlet Hastanesinde Bir İlk GerçekleştiOsmaniye Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr.Gökhan BALOĞLU, Osmaniye’de hiç yapılmayan bel tömürü ameliyatını başarı ile yaparak hastayı yeniden hayata bağladı.Hastane Başhekimi Dr. Tamer Gülsur, Osmaniye’de bir İLK’i başarı ile gerçekleştiren Op. Dr. Gökhan Baloğlu’nu kutladı.

“İNSANI YAŞAT Kİ; DEVLET YAŞASIN” düşüncesinden hareketle; Osmaniye Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir  Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Gökhan BALOĞLU,  daha önce Osmaniye’de hiç yapılmayan bel tümörü ameliyatını başarı ile yaparak hastayı yeniden hayata bağladı. Dr. Baloğlu,  hastanın belinde bulunan tümörü başarılı bir operasyonla temizleyerek, hastayı eski sağlığına döndürdü.
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Gökhan Baloğlu, hiç yürüyemeyen ve çok fazla ağrı hisseden 70 yaşındaki Ali Askan isimli hastaya yaptığı başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturdu.

Başarılı bir ameliyat geçiren Ali Askan’ın şu anda rahat, ağrıları geçti kısa bir fizik tedaviden sonra yürüyebilecek.

Osmaniye Devlet Hastanesine gelen hastalar,  Op.Dr.Gökhan Baloğlu’nun başarılı operasyonları ile sağlığına kavuşuyor ve yüzleri gülüyor.

HASTANE BAŞHEKİMİ KUTLADI

Hastane Başhekimi Doktor Tamer Gülsur, Hastanede ilk kez gerçekleşen böyle başarılı bir ameliyata imza atan Meslektaşı Gökhan Baloğlu’nu kutlayarak, başarılar diledi.

BASIN OLARAK BİZ DE DOKTORUMUZU CANDAN KUTLUYORUZ

Biz de basın olarak insanlık adına başarılı bir ameliyatla hastamızı sağlığına kavuşturan Beyin Omurilik Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Gökhan Baloğlu’na ve ekibini kutlayarak teşekkür ediyoruz.

Hasan KILIÇ