ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE VE ÇANTA HEDİYE EDİLDİ

ögrencileri sevindiren kampanyaKadirli’nin başarılı okullarından Mustafa Konaklı İlkokulu’nda, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye ve çanta hediye edildi.

Mustafa Konaklı İlkokulu idareci ve öğretmenleri tarafından başlatılan kampanya kapsamında 150 birinci sınıf öğrencisine içerisinde kalemlik, kalem, silgi, kalemtraş ve defter bulunan çantalar hazırlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız, İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Fehmi Haytaoğlu, öğretmenler ve velilerin katılımıyla sınıflarda öğrencilere dağıtıldı.

Tapsız, burada yaptığı konuşmada, “Yeni okula başlayan geleceğimizin büyükleri olacak yavrularımıza yönelik düzenlenen örnek çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi.

Okul Müdürü Çetin Kılıç ise kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen okulun müdür yardımcısı Caner eker ile katkıda bulunanlara teşekkür etti.  

Öğrenciler ve aileleri de hediyelerinden dolayı okulu müdürü Çetin Kılıç, idareci, öğretmen, velilere teşekkür ettiler.                             Menderes Özat