Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmaniye’de ziyaretlerde bulundu

 

bakan ismet yılmaz (7)Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz bir dizi ziyaret ve açılış yapmak üzere Osmaniye’ye geldi. Bakan Yılmaz ilk olarak Vali Kerem Al’ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Kerem Al, Bakan Yılmaz’a Osmaniye’de yapılan çalışmalar ile ilgili brifing verdi.

Osmaniye’ye bir dizi program ve açılış için gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmaniye Valiliği ziyaretinin akabinde Osmaniye Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Yılmaz’ı belediye hizmet binası girişinde karşılayan Belediye Başkanı Kadir Kara, Bakan Yılmaz’a Osmaniye’ye gelişlerinden ve Belediye’yi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Daha önceleri de Osmaniye’yi ziyaret ettiklerini belirten Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim alanı ve halka verilen hizmetlerin çok iyi durumda olduğunu aktardı. Bakan Yılmaz, “Muhakkak ki her şey tamam değil. Ne yapsanız mutlaka ilave bir talep çıkar. Bizim de vazifemiz talepleri karşılamaktır. Bugünümüz dünden daha iyi. İnşallah yarınımız da bugünden daha iyi olacaktır” diye konuştu. Bakan Yılmaz, Osmaniye’nin büyük gelişme gösterdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Park Taksi durağının oradan AK Parti il binasına kadar yürüyerek giden Bakan Yılmaz, bu arada esnafları da ziyaret etti. İl Binası önünde toplanan vatandaşlara da hitaben konuşma yapan İsmet Yılmaz, referandum da niçin ‘evet’ denmesi gerektiğini anlattı. Bakan Yılmaz daha sonra partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılmak için Kadirli ilçesine hareket etti.

Ali Celal KAYMAK