MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş, 7 Ocak Kurtuluş Bayramı’nı Kutladı

1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, 7 Ocak Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ahmet Melih LOŞ mesajında şu ifadelere yer verdi:“7 Ocak 1922’de milli mücadele kahramanlarımız destanlar yazarak tarihe altın harflerle yazılacak bir kurtuluş mücadelesi vermişlerdir.Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun coşkusunu bugün hep birlikte yaşıyoruz. Bu mukaddes günde, bizlere bu bayrağın altında hür bir şekilde yaşama imkanını sağlayan ve bu uğurda canlarını hiçe sayan vatan evlatlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 7 Ocak, aziz şehitlerimizin kanları ile yazdığı Türk kurtuluş savaşının destanları aşan ifadesidir. 7 Ocak milletimizin birlik ve beraberlik duygusu ile yazdığı destandır.”

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, “Tarihin hiçbir devresinde esarete boyun eğmemiş bu asil ve necip millet, istiklal ve hürriyet uğrunda canını esirgemeden verebileceğini yurdun dört bir tarafında vermiş olduğu kurtuluş mücadelesiyle bir kez daha göstermiştir. 97 yıl önce Osmaniye’mizde ”şehit olur gazi olur ama esir olmaz’’ sözünün hakkını veren Rahime Hatunların, Palalı Süleymanların, Köse Mehmetlerin vatan, millet, bayrak uğrunda gerçekleştirmiş olduğu direniş herkese örnek olmalıdır” diye konuştu.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, “Bugün bizlere düşen görev; kardeşlik hukukumuzu koruyarak hiçbir fitne ve fesada izin vermeden, gelecek kuşakların ecdadın kendilerine emanet ettiği bu kutsal topraklar için, sağladıkları güven ve huzur ortamının yaşatılması ve bunun için farkındalık oluşturmak, birlik ve beraberlik içerisinde verdiğimiz mücadelede bağımsızlığımıza, hürriyetimize sahip çıktığımız gibi bugün de demokrasimize ve bizi biz yapan değerlerimize daha fazla sahip çıkmaktır” dedi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ konuşmasını, “Bu duygu ve düşüncelerle,Osmaniyeli hemşerilerimin 7 Ocak Kurtuluş Bayramı’nı kutluyor, başta 7 Ocak kurtuluş mücadelesinde olmak üzere, bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” diye tamamladı.

İbrahim SEYREK

MHP Osmaniye İl Basın Sözcüsü