LOŞ: ‘‘MHP’Lİ BELEDİYELER, YEREL HİZMETLERİ VATANDAŞA EN ETKİLİ BİÇİMDE SUNMUŞTUR’’

WhatsApp Image 2017-12-30 at 09.39.35Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, MHP belediyeleri, milli birlik ve bütünlük anlayışının en önemli uygulayıcısı, gelişmişlik düzeyleri, sosyal ve kültürel değerleri bakımından aralarında farklar bulunan Kentlerin yönetim sorumluluğunu üstlenen mahalli idareleri akılcı yenilikçi, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan ve eşit davranan yaklaşımı ile yönetim modelini uygulamaktadır dedi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, MHP Belediyeleri olarak üretken belediyecilik anlayışımız hep ön plana çıkmıştır. Bizim Belediyecilik anlayışımızda yaşadığımız çevre ve mekanları güzelleştirmek gelecek nesillere yaşanabilir, kültürünü koruyan ve yaşatan bir miras bırakmak vardır şeklinde konuştu.

Lider ülke Türkiye hedefine giden yolda kent insanımızın hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla, bugüne kadar sorumluluk aldığımız tüm görevlerde ortaya koyduğumuz gibi, bundan sonraki alacağımız görevlerde de Milliyetçi Hareket Partisi ve onun bilge lideri Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendiye yakışır bir yönetim modeli vizyonuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz sözlerine yer verdi.

MHP İl Başkanı LOŞ, MHP belediyeleri köklü tarihimizin tecrübelerinden istifade ederek, kalkınma ve demokrasi kültürünün geliştirilmesi için mahalli idarelerin ortak ülkü doğrultusunda uyum içerisinde harekete geçirme yönetimini uygulamakta olup, bu anlayışla belediyelerimiz bu uygulamayı kendi bölgesinden başlayarak, ülke genelinde uygulamaya taliptir diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim belediyecilik anlayışımız, kentin en ücra köşesinde olan vatandaşın ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan belediyecilik anlayışıdır diyen MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, MHP’li belediyeler, vatandaş memnuniyetini ülkü edinen hizmet kurumları olarak görmektedirler ifadelerini kullandı.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, bu kapsamda Osmaniye Belediyemiz sosyal adaleti, toplumsal huzuru, hizmette eşitlik ile yerel hizmetleri vatandaşa en etkili biçimde sunmuş, Türkiye’nin birçok şehirlerinde bulunmayan hizmetleri Osmaniye’de hizmete geçirmiştir ifadelerine yer verdi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Ahmet Melih LOŞ, konuşmasını 31 Mart’ta Allah’ın izni ile Osmaniye tekrar Milliyetçi Hareket Partisi’nin toplumun ayrıştırılmasına karşı geliştirilen önemli ve etkili bir belediyecilik anlayışı ile birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek hizmette kalite ve sürekliliği sağlayan bir yerel yönetim modeliyle yönetilmeye devam edecektir diye tamamladı.

İbrahim SEYREK

MHP Osmaniye İl Basın Sözcüsü