KIRIKKANAT: “HEDEF TÜRKİYE 1. LİGİ

erdal kırıkkanatTakıma gösterilen ilgisizliğin ve duyarsızlığın kendilerinde büyük bir hayal kırıklığı yarattığını belirten Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı Erdal Kırıkkanat: “Her ne kadar çok sorun olursa olsun,Şampiyonluk yolunda ne kadar engel çıkarsa çıksın, Hiç bir kimseden 1 kuruş destek olmasa da, antrenmansız maçlara çıkmak zorunda kalsak da, YEMİN ETTİK… Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımını bu yıl 1.lige çıkaracağız “ diyerek kararlı konuştu.

Osmaniye Demirspor Kulübü Başkanı Erdal KIRIKKANAT; Takıma hiç bir yetkilinin sahip çıkmadığından yakınarak. “Adeta öksüz evlat gibiyiz. Ekonomik olarak çok zor durumdayız. Yetkili mercilerle görüşmemize rağmen bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadık.Şu an büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ve Osmaniye adına üzülüyoruz”dedi.

YEMİN ETTİK, BU TAKIMI TÜRKİYE 1. LİGİNE ÇIKARACAĞIZ
Gerekli ilgiyi görmemelerine rağmen umutlarını hiçbir zaman kesmediklerini ve yarına hep umutla baktıklarını belirten Başkan Erdal KIRIKKANAT: “Her ne kadar çok sorun olursa olsun,Şampiyonluk yolunda ne kadar engel çıkarsa çıksın, Hiç bir kimseden 1 kuruş destek olmasa da, antrenmansız maçlara çıkmak zorunda kalsak da, YEMİN ETTİK… Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımını bu yıl 1.lige çıkaracağız”dedi.

BU TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Biz de basın olarak yetkililere buradan çağrıda bulunuyoruz:

Osmaniye’mizi Kadınlar Futbol Liginde başarı ile temsil eden Osmaniye Demirspor Kadın Futbol Takımına başta sayın  Valimiz Ömer Faruk Coşkun olmak üzere tüm yetkili mercilerin , özel sektör ve kurumların Osmaniye adına sahip çıkmalarını istiyoruz. HASAN KILIÇ