Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yüz güldürmeye devam ediyor

kadirli Ağız ve Diş sağlığıKadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 20 ünite kapasite ve 18 aktif diş hekimi ile merkez, köy ve çevre ilçelerden gelen hastalara hizmet veriyor.

Evde sağlık hizmeti ile, yatağa bağlı ve kronik hastalığı nedeniyle hastaneye gidemeyecek durumda olan hastalara, başvuru yapmaları sonrası evlerinde hizmet veriliyor.

Uygulamayla yatağa yarı ya da tam bağımlı hastalar eve gelen diş hekimi sayesinde, hastaneye gitmeden veya gerektiğinde evde sağlık ambulansı ile sevk edilerek diş sorunlarına çözüm buluyor.

Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli evde sağlık hekimi tarafından evde gerekli kontrolleri yapılan hastalara, diş çekimi ve diğer konularda tedavi uygulanıyor.

Kadirli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ayrıca engelli vatandaşların diş tedavileri genel anestezi altında yaptırarak hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartarak vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gidemeyecek durumdaki hastalar ise uygulamadan çok memnun olduğunu dile getirdi.          Menderes Özat