GENÇLERİN İYİLİK AĞACI PROJESİ

Gençlik merkezinde öğrencilere sürpriz karne hediyesiOsmaniye’nin Kadirli ilçesinde Gençlik Merkezi’nce hazırlanan “Gençlerin İyilik Ağacı” projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine sürpriz karne hediyesi verildi, doğum günü pastası hazırlandı.

Gençlik Merkezi üyesi gençler, Atatürk İlkokulu’nda eğitim öğretim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere, karne hediyesi olarak ayakkabı, kazak, mont, pantolon ve kalemlik hediye ettiler.

Öğrencilerle oyun oynayan, sohbet eden gençler, 2 öğrenciye de yaş pasta sürprizi yaparak, doğum gününü kutladılar.

Gençlik Merkezi Gönüllüsü Adem Karabörk, “Kadirli gençlik merkezi olarak gençlerin iyilik ağacı projesi kapsamında Atatürk ilkokulunda eğitim öğretim gören bir grup öğrencimize karne sürprizi hazırladık. Ayrıca Ocak ayı içerisinde doğum günü olan öğrencilerimize de doğum günü pastası hazırlayarak onlara sürpriz yaptık. Bize bugünü hazırlayan gönüllü gençlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden Ahmet Topçu da başarılarından dolayı kendilerini misafir ederek, hediye veren ve ikramlarda buluna Gençlik Merkezi gönüllülerine teşekkür etti.

Öğrencilerden Merve Kavuş da “Gençlik merkezinde bize ayakkabı ve kıyafet veriler. Çok mutlu olduk. Teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.        Menderes Özat