Çomu: ‘‘Türk-İslam Alemi’nin Kurban Bayramı Kutlu Olsun’’

MHP İl Başkanı Yusuf Çomu’dan Kurban Bayramı MesajıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkanı Yusuf ÇOMU, Kurban Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada “Bayramlar, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günleridir. Toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır. Bu günler, toplumumuzun ilgi ve desteğine ihtiyaç duyan kesimine şefkatle yaklaşarak, birliktelik ruhunu yaşatmak adına bir fırsattır” dedi.

Hem dini hem de milli bayramların toplumu birbirine yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemler olduğunu belirten MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf ÇOMU, “Bu itibarla bayramların millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır” diye konuştu.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf ÇOMU mesajında, “Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Aziz milletimiz yüzyıllardır aynı safa giren, aynı ahlaki ve manevi vecibeleri benimsemiş, doğudan batıya, kuzeyden güneye benzer duyguları sahiplenmiş büyük bir aile olarak bayramları karşılamış ve müşterek hissiyatla yüceltmiştir. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını yüreklerimizde taşıyor ve paylaşıyoruz. İçinde bulunulan kutsal günlerin Türkiye’ye, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar getirmesini temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf ÇOMU konuşmasını “Yüce Allah’a teslimiyetin sembolü Kurban Bayramı’nın; başta tüm şehit aileleri olmak üzere Türk İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi temennisi ile kutlar, hayırlı bayramlar dilerim” diye tamamladı.

İbrahim SEYREK

MHP Osmaniye İl Basın Sözcüsü