BAŞKAN TARHAN’DAN AHDE VEFA

örnek hareketKadirli belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümü dolayısıyla esnafa Atatürk baskılı Türk bayrağı dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, esnafları ziyaret ederek, günün anlamına uygun olarak Atatürk baskılı Türk bayrağı hediye ederek, hayırlı işler dileklerini iletti.

Başkan Tarhan, dağıtım sonrası yaptığı açıklamada, Atatürk’ün bıraktığı mirası O’nun izinden giderek daha ileri götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Türk milletinin yaşadığı sürece Atatürk’ün eserlerinin ve öğütlerinin var olacağını ifade eden Tarhan, “Gerek siyasi gerekse askeri bir deha olduğu bütün dünyada kabul görmüş Ata’mızın ebediyete intikal ettiği bu günün hüznünü her daim yüreğimizde yaşayacağız.

Elbette O’nun eserleri ve öğütleri Türk milleti yaşadığı sürece var olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 81. yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Bu günde esnaflarımıza Atatürk baskılı Türk bayrağı hediye ettik.” dedi.

Esnaflar ise Tarhan’a teşekkür ederek, bayrağı iş yerlerine asacaklarını belirttiler.

                                                                                        Menderes ÖZAT