ANKARA’DA OSMANİYE KÜLTÜR EVİ MÜJDESİ

2Ankara’da kurulan Osmaniye Kültür Evi açılışa hazır.Ankara’ya okumaya giden Osmaniye’li öğrenciler ve yurttaşların artık bir kültür evi var.Projenin önderi ODER’e ve büyük destek veren Osmaniye Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ, Osmaniye Valisi Kerem AL ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir KARA’ya candan teşekkürler.

 

Ankara’da faaliyet gösteren Osmaniyeliler Derneği’nin bünyesinde bulunan ODER öğrenci topluluğu tarafından yaklaşık 3  senedir üzerinde çalışmalar yapılan  ”Osmaniye Kültür Evi Projesinin tamamlandığı bildirildi.

OSMANİYE’NİN ANKARA’DA ARTIK KÜLTÜR EVİ VAR

Ankara’da faaliyet gösteren Osmaniyeliler Derneği tarafından yaklaşık 2.5 senedir üzerinde çalışmalar yapılan ”Osmaniye Kültür Evi Projesinin tamamlandığı bildirildi.

Osmaniyeliler Derneği Genel Başkanı Talip ERSOY, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaklaşık 2,5 Yıldır Osmaniyeliler Derneği olarak Ankara’da “OSMANİYE EVİ” Projesinde çok şükür sona geldik. Bu projemize destek veren büyüklerimiz Osmaniye Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ, Osmaniye Valisi Kerem AL ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir KARA’ya minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ev Ankara’nın Altındağ Belediyesi sınırları içerisinde Sakarya Mahallesi yani Hamamönü olarak bilinen bölgede Restorasyonu yapılmış Tarihi Ankara evlerinden olup, 2 katlı 255 m2 ev, 150 m2 bahçe ve 20 m2 dükkanı olan müstakil bir konuttur.

Ayrıca bu süreçte bizlere her türlü desteği veren ve bizlere inanan tüm hemşehrilerimize, Başkanlığını yapmaya başladığım 17 Ocak 2015 tarihinden bu yana Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunda görev alan asil ve yedek tüm üyelere, Oder Öğr Enci Topluluğunda görev alan Başkanlara ve öğrenci kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah haftaya Osmaniye Belediyesi tarafından resmi işlemler yapılmak üzere görevliler Ankara-Altındağ Belediyesine başvuru yapacaklardır.Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin”

Hasan KILIÇ